«Mens alle de andre kvinnelige kjendisdeltakerne i Skal vi danse viser seg fram i mindre klær enn noensinne, gjør våre kjære Triana det. Programleder Triana Iglesias nølte ikke da hun fikk uventete problemer under innspillingen i Mexico. Se video! Titusenvis vil gni på brystene til Triana Iglesias Dette er strengt tatt ikke første gang Triana er på forsiden av et norsk magasin uten klær på. Jeg syntes det var forferdelig at folk skulle få dytta puppene mine opp i fjeset.

Swingers: Herreklær triana iglesias pupper

Fuck fest paradise hotel naken Check for cookie return document. Var de naturlige på bildet jeg linket til? Jeg har samboer jeg har vært sammen med i 3 år. Dette er kun for min egen selvfølelse og trivsel, og det har med hvordan jeg ser ut i klær og bikini. Nå skal du få høre sannheten, den hele og fulle sannheten, og ikke politisk korrekt oppgulp som egentlig opprinner fra misunnelse og jantelov!
Herreklær triana iglesias pupper 214
Herreklær triana iglesias pupper Dette er en helt annen greie. Og ikke minst hvorfor blir det så mye bedre med nye pupper? Det er VELDIG tydelig at du har liten peiling på det du snakker om ang. Min kjæreste har alltid hatt komplekser for å ha små pupper, men nå tenker hun ikke på det lenger. Er enig i dette! Tenk deg nøye om før du gjør dette.

One thought on “Herreklær triana iglesias pupper”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *